Er zijn van die momenten waarin je het gevoel hebt dat alles lukt. Het lijkt alsof alles en iedereen op het juiste moment en in de goede volgorde op je pad komt. Je maakt de juiste keuzes en het voelt alsof je er geen moeite voor hoeft te doen. Je vertrouwt op je gezond verstand en op je intuïtie. Je zit lekker in je vel, wat merkbaar is voor je familie, je vrienden, je werkomgeving. Je bent in verbinding met jezelf en je omgeving. Je geniet van het leven, heerlijk.

Je zult het waarschijnlijk ook merken als dingen minder vlot verlopen. Het wordt allemaal wat stroperig, je energie stagneert. Je krijgt niet voor elkaar wat je van plan was te doen. Er is sprake van terugkerende conflicten, op je werk, thuis. Je hebt het gevoel dat alles tegenzit en weet niet wat je daar aan kan veranderen. Het moment is aangebroken om zaken anders aan te pakken, maar hoe begin je daarmee?

Problemen komen nooit zomaar op je pad, ze geven je de boodschap dat je niet meer op een nuttige manier reageert op je omgeving. Problemen zijn feitelijk een spiegel die je laten zien dat je nog iets te leren en/of te ervaren hebt. Door er op deze manier naar te kijken voeg je wat lucht toe aan je situatie. Het geeft je de kans om te onderzoeken wat voor jou werkelijk belangrijk is en hoe je dit kan verwezenlijken. Als je dit ontdekt kan je weer verder, je zit weer op het juiste spoor.

Respectvol samenwerken

Jij bent de expert van je eigen leven. In essentie zijn alle antwoorden al in jou aanwezig, je hoeft ze ‘alleen’ nog maar naar boven te halen. Zo ontsluit je je ware kern, je passie en je drijfveren. We coachen je op een persoonlijke en professionele manier om deze antwoorden naar de oppervlakte te brengen. Waar heb jij behoefte aan? Rust en ruimte om te kunnen verstillen en van daaruit je antwoorden te vinden? Of wordt je liever opgeschud, uitgedaagd en geconfronteerd? Of beide. Werken aan jezelf is een avontuur en dat mag leuk en uitdagend zijn. Je moet dat zelf doen, maar je doet het niet alleen. Dat is respectvol samenwerken.