Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je behoefte hebt aan een coachingstraject, zoals een lastige situatie op je werk of een terugkerend knelpunt in het aangaan of behouden van relaties. Wat de reden ook is, je hebt de eerste stap gezet door te erkennen dat je hier last van hebt en dat je er iets aan wil veranderen. Bovendien ben je al op zoek naar iemand om je hierbij te ondersteunen. Gefeliciteerd, je hebt voldaan aan de eerste voorwaarde om succesvol iets aan je probleem te doen: je bent in beweging gekomen!

Tijdens een coachingstraject geven we jou geen antwoorden. We dagen je uit om jezelf vragen te stellen, over je loopbaan, je ambities, je wensen en je blokkades. Wat wil je echt bereiken en wat is ervoor nodig om dit te realiseren. Een coachingstraject is een ontdekkingstocht naar je eigen mogelijkheden en krachtbronnen. Hoe kan je deze 'resources' inzetten om jou authentieke zelf ruimte te geven en naar buiten te brengen.

Onze manier van werken is zeer effectief waardoor een coachingstraject meestal in enkele gesprekken kan worden afgerond. 

Neem nu contact op voor meer informatie